Register  Login
Home » PR
 
News, Results, and Reports 2018 Minimize
17

DAG 2 CIRCUIT RICARDO TORMO VALENCIA

De laatste dag is al weer aangebroken. Met frisse moed en een goeie nachtrust zijn we weer richting circuit vertrokken. Het is een lood zware baan en dat was vanochtend ook wel te merken bij het uit bed komen.

Er stond vandaag wel weer een windje maar hij was gelukkig wat minder aanwezig als gister. Ik heb weer lekker mijn rondjes gedraaid en het tempo was ok. Helaas niet zoals ik wilde maar na een aantal maanden rust zeg ik DIKKE PRIMA!

Jeroen Hilster #45 heeft me ook nog op sleeptouw genomen en dat voelde verdomd goed! Dit gevoel houden we vast en nemen we mee naar het eerste race weekend dat plaats vind op 13/14 April.

Ongekend hoe hard z’n week voorbij vliegt maar wat wil je met z’n gezelschap. Bedankt Rob van Ijzendoorn, Ray Nashid Kali, Jeroen & Eric Hilster, Arend ten Brink, Wouter Timmer en de mannen van Alpha Racing het was weer een best weekje zo!

Ook wil ik mijn sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van deze trip: Bandenservice Klaas van der Eijk, Biodiesel Kampen, R2project, Gema apparatenbouw, G. Visser transport BV, SMD personeelsdiensten, Ralph Martens Motorsport, Scorpion, Motoport Rockanje, Robs Health Centre, Spuiterij B. de Wilde, Van der Gaag, ATB multi-dienstverlening, G.Hop installaties, FDP schoonmaak & bedrijfsdiensten, RR Motorsports, Hofland motoren, Abovo, Wielfix, Toco-Tholin, De club van Chelle racing #222

20180317-vanderSluijs-01.jpg

Chelle Racing #222 via facebook

Posted in: PR

Post Rating