Register  Login
Home » PR
 
News, Results, and Reports 2018 Minimize
25

Friday: Test

Vanochtend vroeg zijn we met het hele Start Racing Nieuwleusen team vertrokken richting Valencia AirPort. Eenmaal gearriveerd zijn we verder gereisd naar het circuit Motorland Aragon voor de eerste test meters op de Start Racing Yamaha. Alhoewel het de bedoeling was om pas morgen op de motor te stappen, konden we vandaag toch al twee sessies rijden! Het gevoel met de motor is nu al super goed dus ik kan niet wachten op morgen. To be continued!

Met dank aan mijn team en alle sponsoren!

20180323-Kok-01.jpg

Saturday: Crash

Vandaag een mindere dag met behoorlijke harde wind. Nadat we de eerste sessie hadden overgeslagen vanwege de opdrogende baan mocht ik sessie twee de baan op. Helaas ging het in de derde ronde al mis, door een flinke zijwaartse rukwind verloor ik de voorkant en schoof ik met hoge snelheid onderuit. Gelukkig heb ik er zelf niets aan overgehouden, dankzij Furygan en Jopa Racing Products! En voor ik het wist werd de motor alweer opgebouwd door mijn monteurs en andere teamleden. Bedankt allemaal!

In de middag heb ik weer meters kunnen maken en kon ik de dag met een goed gevoel afsluiten. Hopelijk staat er morgen wat minder wind en kunnen we verder met de afstelling van de vering.

Bedankt voor de setjes nieuwe handschoenen Jopa Racing Products, ik kan ze goed gebruiken na vandaag!

20180324-Kok-01.jpg

📷Eefje Tuin

Sunday: Laatste dag Aragon

We zitten in een hoek waar de klappen vallen. Vanmorgen was ik de dupe van een koude baan en koude banden. Ondanks ik nog rustig aan aan het opbouwen was schoof zonder enige waarschuwing de voorkant van de motor weg en ging ik wederom hard onderuit in dezelfde bocht als gisteren. De motor had aanzienlijk meer schade en ook ik heb meer last van de crash.

De monteurs zijn al vanaf vanmorgen vroeg bezig om de motor weer klaar te maken en er lijkt eindelijk een einde in zicht te komen! Straks zal ik nog even de baan op gaan om te kijken of alles weer werkt voor de volgende test op Valencia. Respect naar het hele team want zij hebben vandaag keihard gewerkt om de motor weer klaar te krijgen.

Ontzettend balen, dit is niet waar we op gerekend hadden deze twee dagen.

20180325-Kok-01.jpg

Patricia Kok Racing via facebook 

Posted in: PR

Post Rating