Register  Login
Home » PR
 
News, Results, and Reports 2018 Minimize
30

En liten update fra første dag: Blå himmel, varmt og svak vind - perfekt vær for årets første banedag. Vi kom litt sent igang, og begge sjåfører var litt nervøse og spente før start i dag, men når visiret ble lukket og vi kjørte utpå er jo alt glemt (som alltid).

Monica varmet godt opp kropp og skulder før dressen ble «lirket» på. Første og andre pass var noe stivt og slitsomt, men når hun klarte slappe av på sykkelen igjen - gikk pass 3 og 4 etter lunsj mye mye bedre.

Jan kjørte av noe rust på morgenen, og alt gikk bedre utover dagen. Men etter lunsj stoppet sykkelen to pass på rad uten at vi fant helt ut hva årsaken var. Etter andre stopp startet Jan lete-jobben etter feil og etter en stund oppdaget vi at releet til bensinpumpa hadde løsnet. Sykkel er nå fikset og står klar for morgendagen.

Update fra dag 2 kommer her: Åååå som vi koser oss. Sol og lite vind; så det var varmt i skinndress i dag. Når det gjelder kjøring så har vi kjørt et par pass sammen i dag med spor- og kjøreteknikk trening.

Monica sliter litt med å flytte seg på sykkelen enda, men det går bedre og bedre. Vondt når dressen skal på og av, men god følelsen nærmer seg sakte...og hun er bare 3 sec fra sin pers her i fjor.

Jan koser seg og har det gøy på banen og har ingen planer om slå hverken den ene eller andre når det gjelder tid.
Etter siste pass var det klargjøring av sykler til morgen dagen med dekkomlegg og bytting av bremsepumpe i dag.

Dag 3 har vært en varm dag; så det har gått unna med mat og drikke i dag. Begge sjåfører kjenner at det er lenge siden sist og har begge hoppet over noen pass. Nå er vi tilbake på resorten og skal få i oss en sen middag før natta.

Wednesday: God morgen fra Cartagena! Gode råd fra arrangøren i dag: God morgen Racers. Siste kjøre dag på Cartagena, og ser ut til at også den blir solfylt. Vi har dessverre hatt noen krasj som har resultert i skader... Husk at nå har sesongen akkurat startet, og ingen pokaler og hente i dag... Husk og drikke mye, og aksepter at dere begynner og bli slitne. Lykke til.

Thursday: Tusen takk til Gary for kule bilder og takk til Dag-Steinar fire fantastiske dager her på Cartagena. Nå går turen videre til Barcelona og vi skal for første gang kjøre på en ekte MotoGP bane: Catalunya :) Der vil det nok gå "bittelitt" fortere enn det har gjort disse dagene her. (Hjelp!) Men vi klapper i hendene og gleder oss veldig.

20180329-Hofton-01.jpg

Team Crash via facebook 

Posted in: PR

Post Rating