Register  Login
Home » PR
 
News, Results, and Reports 2018 Minimize
30

Da har vi kommet oss hjem etter noen kjempefine dager på banen i Cartagena med sundby-racing.com. Som alltid kjempebra opplegg og bare god stemning i depoet. Været var på vår side, og begge pilotene melder om solbrente neser.

Jentene fikk nye arbeidsoppgaver av Thomas Sigvartsen denne gangen, så de hadde mye å terpe på. Formen var ikke helt på topp så ingen supertider ble satt, men de fikk kjørt mange runder, og koste seg med det.

Mia hadde en liten utkjøring i palmesvingen så den nye dressen fikk noen tøffe merker, og sykkelen fikk seg en liten trøkk, men både sykkel og fører ble klare til neste pass, ellers ingen andre uhell hos teamet.

Picman.co.uk tok mange flotte bilder av jentene som vil dukke opp her framover. :-D De fine nye skinndresser fra rst-moto.com ble også innkjørt, så nå er det meste klart til sesongstart! Vi må også få takke våre sponsorer som skal være med oss i 2018: Gullsponsorer: J.E. Halvorsen AS, Pipetek AS. Sølvsponsorer: Park og Kombimaskiner AS, Atle Kristiansen Bil AS. Sundby-Racing som har gitt jentene hvert sitt dekksett fra Bridgestone. Stamina Trening som har gitt dem hvert sitt treningsabonnement.

20180330-DoubleTrouble-01.jpg

Double Trouble Racing via facebook 

Posted in: PR

Post Rating