Register  Login
Home » PR
 
News, Results, and Reports 2018 Minimize
01

Tuesday:

Vel fremme på Catalunya Circuit. Vi har sjekket inn hos arrangør og fått nummer til syklene. Etter en liten spasertur langs lang sletta her nå; så kiler godt i magen ja: OMG. Den sletta er så laaaang. Sykler og utstyr er snart på plass og det er bare å glede seg til i morgen.

Saturday:

I full gang med dag 2 på Catalunya Circuit. Noen varmer opp med brytekamp mens andre tar en kaffe i solen. Banen er sykt morsom å kjøre og her kan det gå stygg fort; opp til piloten hvor fort. Vi storkoser oss alle sammen!

Sunday:

Siste dag på Catalunya og det er race day :) 4 løp hver på 8 runder. Litt oppvarming nå; så gjør vi oss klare. :D Vi stod opp til 5 grader i dag; så nå venter vi alle på at sola skal komme og gi oss litt varme.

Det ble gjennomført 4 løp i dag og i alle løpene var det nordmenn på pallen. I hit 1 ledet Ole Bjørn lenge, men i nest siste runde var han en tur av banen og havnet derfor på 2.plass. Helge Spjeldnes tok 3.plassen. Fredrik og Dag-Steinar fikk også hver sin flotte pokal.

Hit 2 var for 600 klassen. Stinius og Jonathan fightet fra start til slutt helt i front, og Jonathan tok til slutt 1.plassen foran. Jan kjørte inn til 9. eller 10.plass, men han hadde glemt transponderen sin; og fikk derfor ingen gyldig plass i rekka dessverre.

Ronny Vold gjorde det bra i hit 3. Og Anders Valle tok 2.plass i hit 4. For å nevne noen flere. Uansett knall bra innsats av de norske utøverne.

For noen dager vi har hatt her på Catalunya Circuit! Det var en utrolig digg bane å kjøre på; med høy fart og mange lange «henge-svinger».

Monica kjørte 2.pass fredag med en tysk instruktør for å få hjelp til å lære banen. Hun kjørte hele fredagen, men måtte kaste inn håndkle etter to pass lørdag; da var kropp og skulder øm og sår. 

Jan har også storkost seg på denne banen og må investere i nye knepøkker når han kommer hjem. :P

Vi har ikke lyst til å reise hjem - vi vil så gjerne kjøre mer men nå er det pakking og klargjøring for hjemturen. 

20180401-Hofton-01.jpg

Team Crash via facebook 

Posted in: PR

Post Rating