Register  Login
Home
 
News, Results, and Reports 2018 Minimize
14

Friday:

De eerste trainingsdag op Nederlandse bodem zit er alweer op. Het gevoel is goed! De motor staat klaar voor morgen, de eerste NK ProCup 600 wedstrijd van 2018!

Alle sponsoren bedankt voor het wederom mogelijk maken om met het Start Racing team aan de start te staan van het Nederlands Kampioenschap! We gaan ervoor!

Speciale dank aan LEQ Reclame & druk voor de levering van de nieuwe bestickering. Het ziet er weer super netjes uit mede dankzij mijn designer Skippy Design. Vandaag heb ik ook het nieuwe pak in kunnen rijden die door Motorkledingreparatie De Zilveren Naald Veenendaal is voorzien van de nieuwe logo's! Top werk mannen!

20180414-Kok-02.jpg

Saturday:

Kwalificatie P10 - Race DNF

De pech blijft ons nog even achtervolgen. Tijdens de race heb ik de motor na 11 ronden noodgedwongen naar binnen moeten sturen vanwege een technisch probleem. De motor werd vanaf ronde 10 veel te heet wat zelfs opliep naar 106 graden. Bij binnenkomst was dan ook meteen duidelijk dat de radiateur lek was en ik de race nooit uit had kunnen rijden zonder grote gevolgen. Helaas beginnen we het nieuwe seizoen met een 0 score. Het gevoel was verder goed, dus over twee weken komen we sterker terug!

20180414-Kok-03.jpg

Patricia Kok Racing via facebook 

Posted in: reports

Post Rating