Register  Login
Home » reports
 
News, Results, and Reports 2018 Minimize
01

Prima etapa din sezonul acesata s-a consumat la Rijeka in Croatia. Pentru noi a fost foarte important fiind prima cursa de anul acesta si ca de obicei a fost prima oara cand am intrat cu Gecko pe acest desen.

Vineri a plouat in prima parte a zilei si nu am putut intra, lipsa cauciucurilor de ploaie nu ne-a permis sa testam noul desen si asfaltul nou. Cand ploaia a decis sa nu mai apara am reusit sa il asez pe Gecko pe virajele Grobnikului. Nu ne-am concentrat pe cronometru ... Deja stilul "cizma"cu care incep un circuit nou, este cunoscut de echipa mea cat si de voi. :)

Vineri m-am acomodat, sambata am avut vreme buna si ne-am calificat pe locul 8 din 12 la start. In ultima intrare, inainte de cursa Gecko a prezentat niste probleme tehnice minore pe care nu am stiut sa le gestionez corect asa ca in primul ac de par l-am culcat in iarba. Un voblaj inceput pe asfalt, controlat pana in spatiul de degajare. Am avut de ales intre peretele din fata si gazon, l-am culcat pe partea stanga.

Piciorul stang a ramas blocat sub Gecko si nu m-am putut ridica. Am ramas asa pana a ajuns arbitrul la mine si mi-a oferit o mana de ajutor. L-am verificat, am vazut ca nu curge nimic si am pornit spre boxe. Ajunsa la boxe am intrebat mecanicul daca este ok pe partea stanga...nu voiam sa descalec. Stiam ca urmeaza cursa si nu puteam sa raman cu sentimentul cazaturii si in cursa. Am primit OK din partea mecanicului si am pornit iar pe circuit. Am mai facut doua ture ca sa abordez corect acul de par unde am iesit la pasunat. :)

I-am adus managerului meu, Andrei, flori in capatul ghidonului. S-a bucurat...Mai mult pentru ca eram eu si Gecko intregi si gata de lupta. :)

Dupa inspectia tehnica trecuta cu brio, Gecko a fost declarat apt si ne-am asezat la start. De obicei plec destul de bine...dar de data asta am fost lenta, am inchis primul viraj pe pozitia 5. Cu doua tururi inainte de finish am fost depasita pe linia dreapta de o rachetuta nemteasca pe care am tot incercat sa o inchid peste tot, pe tot parcursul cursei. Dupa ce am fost depasita am incercat sa ma tin dupa ea, dar pana in acul de par unde am iesit la pasunat, am auzit in spatele meu alta rachetuta. Pana la finish am trantit usi si ne-am luptat sa mentinem pozitia, am reusit sa ma distantez de ea in penultimul viraj. 

Am terminat cursa pe pozitia 6. Ne-am bucurat ca am terminat cursa pe roti. Mi-am imbratisat echipa, am respirat, am baut apa si a inceput cursa de anduranta. Am fost pilotul 3. Am intrat dupa colega mea Sabine. Daca la SpeedLadies suntem rivale si ne luptam, la anduranta devenim colege si lucram impreuna. Am plecat din pozitia 30 si am terminat pe 20.
Am terminat sambata bucurosi si multumiti pentru rezultatele reusite.

Va multumesc voua.:) cei care imi sunteti alaturi in mediul online, mesajele voastre imi dau putere si ma fac sa lupt ca sa ne bucuram impreuna de castig sau rezultatele obtinute.

Multumesc sponsorilor care au incredere in mine si ma sustin. Cursele mele fara ei nici nu exista. Multumesc: Ace Custom (familia in care am fost primita cu bratele deschise), RacingNãsãTeam, Repsol Romania, GoPro Romania, Schwarz Gruppe Int, SuperArchi, KLG, Monster.

Multumesc echipei mele si managerului meu! Imbratisez TeamGecko si va iubesc maxim pentru tot ceea ce reusim sa facem impreuna in acest sport elegant.

Privim inainte si ne pregatim de Pannoniaring. Anul trecut la Lady's Race am reusit locul 4, poate anul acesta urcam pe podium. :) noi asa ne dorim!Andreicaaaaaa fa bagajele ca decolam, mergem sa castigam!

20180501-Firan-02.jpg

20180501-Firan-01.jpg

Kiara Anca Firan via facebook 

Posted in: reports

Post Rating